Who the fuck is YourArtDNA

YourArtDNA is een Amsterdams kunstenaarscollectief dat opgericht is in 2019 door Dennis Borrel. Wij werken met passie en bezieling en 200 % inzet.

Wij delen de oer-passie voor het creëren van beelden en sferen, die  op effectieve wijze tot uiting worden gebracht en dit resulteert in de samenvloeiing van entertainment en service.

Wat YourArtDNA uniek maakt, is de synergie en samenwerking tussen art designers en ondernemerstalent, waardoor innovatie en conceptontwikkeling met een volledige eigen DNA ontstaat. Wij streven naar innovatie en willen trendsetter zijn.

YourArtDNA

  • Maakt Kunstwerken voor elk budget, is innovatieve trendsetter in unieke voorwerpen zonder concessies te doen in kwaliteit en presentatie
  • Wij vliegen alledaagse voorwerpen net even anders (exclusieve producten, vernieuwend, prikkelend), zodat het een eigen DNA krijgt
  • We bieden getalenteerde kunstenaars een podium
  • We hebben Liefde voor creëren en plezier in wat wij doen
  • Wij vinden synergie in samenwerking, want dat is het ondernemen van de toekomst

Ons Atelier en Art-Warehouse is gevestigd aan de Elementenstraat 16 in Amsterdam. YourArtDNA heeft naast de workspace waar de kunst gemaakt wordt,  ook de Art Store /Galerie. Dit is een fysieke winkel waar kunst en design bekeken, ervaren, gevoeld en gekocht kan worden.

Interieur, lampen, schilderijen,meubels, maar ook Fun stuff, presentjes en kadootjes vanaf 35,- euro zijn in de YourArtDNA webshop te verkrijgen. Grote kunstobjecten zoals transportmiddelen, fietsen, auto’s, worden veelal in opdracht gecreërd.

Fashion is een belangrijke poot van de kunst die door YourArtDNA gecreërd wordt. T-shirts en schoenen worden zowel als Limiteds aangeboden als- aantrekkelijker geprijsd – Unlimiteds.

Kunstwerken op maat, concepten of art-advies op maat voor particulieren of bedrijven zit in ons DNA en hoort ook tot onze dienstverlening.

YourArtDNA verzamelt ambassadeurs met ons DNA om zich heen via een ‘Fun Ambassadeurs forum’. Hier worden grappige situaties, inspiratieve adviezen en waardevolle levenslessen gepost en vinden onze ambassadeurs, klanten en omgeving Fun en inspiratie.