Leveringsvoorwaarden

————-

Heb je iets gekocht van www.fnckfashion.com wat je niet past en wil je het gratis omruilen voor een andere maat? Dat kan binnen 30 dagen na aankoop. Volg  de volgende stappen om je item(s) snel en makkelijk te ruilen of te retourneren. Let op: retourneren en ruilen is niet mogelijk als je een artikel in een fysieke winkel hebt  gekocht.    

Als je iets in een fysieke winkel hebt gekocht zul je de winkel persoonlijk moeten bezoeken.
Om je aankoop van www.fnckfashion.com te ruilen doe je het volgende:

  1. Log in op je account en ga  naar “Retourneren”
  2. Download daar je retourformulier en vul de gegevens in en vertel ons wat de reden is van je omruiling en kies de maat/maten of de gekozen kleur per artikel .
  3. Je kunt een artikel uitsluitend omruilen voor een andere maat of voor een ander kleur 
  4. Verpak de item(s) en breng de doos naar een Post.nl afhaalpunt .
  5. Zodra je retourzending binnen is in ons Warehouse wordt het gekozen product(en) naar je opgestuurd. Je ontvangt een verzendbevestiging met een trackingcode zodra het ons magazijn verlaat. We gebruiken onze standaard bezorgservice om je het nieuwe artikel toe te sturen.

Indien je een zelfde product kiest als een artikel lager of hoger geprijsd is dan kan dat  alleen als je het product  retour stuurt en je betaalde factuur gelijk terug gestort krijgt van Fnck Fashion en kun je een nieuw product bestellen via de site indien je daar besteld hebt. 

Verwacht je de PostNL bezorger aan de deur dan kun je de doos ook aan hem overhandigen in plaats van het pakket naar een ophaalpunt brengen. Zorg ervoor datje het retourformulier hebt ingevuld en plak het retouretiket op de doos indien je geen retourformulier meer hebt kan je deze downloaden op onze site. Vergeet daarnaast je retour of omruiling niet online te registreren voor een snelle afhandeling. 

Klacht melden.

Ons team doet haar uiterste best om je zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn. Er wordt uiterste zorg besteed aan de ontwikkeling, kwaliteit en uitvoering van haar producten en diensten. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan vragen we je dit zo snel mogelijk aan ons te melden.

Fnck Fashion

Elementenstraat 16
1014AR Amsterdam

T: +31 (0)20 747 0000
E: info@fnckfashion.com

U krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie. Mocht u het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/